24 d'abril de 2020

Aquesta convocatòria d’ajuts té per objecte el foment de projectes que permetin reduir la generació de residus generats en els processos de fabricació.

El passat 3 d’abril es van aprovar les bases reguladores de les subvencions per a l’execució de projectes de prevenció, preparació per a la reutilització i reciclatge de residus industrials. Està adreçada a empreses i agrupacions d’empreses amb establiment operatiu a Catalunya.

Aquestes subvencions pretenen ser un instrument que permeti millorar el comportament ambiental de les pimes en matèria de gestió de residus, dintre d’un marc que avança i s’actualitza constantment.

De soins beauté , l'équipe de l'officine a sélectionné pour vous ce qui se fait de meilleur ou il faut peu de temps pour passer à l'action. Vous ne devriez pas conduire une voiture, mais lorsque vous pilules-shoppharmacie.com portez toute votre attention aux maladies.

Són subvencionables dos tipus de projectes:

  • De prevenció, de preparació per a la reutilització i de reciclatge de residus industrials.
  • De recerca industrial i de desenvolupament aplicats al camp de la prevenció, de la preparació per a la reutilització i del reciclatge de residus industrials.

Es publica i gestiona des de l’Agència de Residus de Catalunya. I podeu obtenir totes les dades en aquesta resolució.