Projectes realitzats

Adreça't a nosaltres i consulta els ajuts i recursos disponibles. 

Xarxes Pedalables

Els polígons industrials dels tres municipis estan connectats entre ells i amb els nuclis urbans i zones residencials per carrils pedalables.
Veure el projecte

Recollida Mancomunada

Servei de recollida mancomunada de les fraccions orgànica i envasos dels menjadors de les empreses.
Veure el projecte

Residu Tèxtil

Estratègies de l’economia circular al món tèxtil, averigua quina d’aquestes solucions podria aplicar-se a la teva empresa.
Veure el projecte

Reutilització d’embalatges

L’objectiu és reutilitzar el major nombre de vegades els embalatges secundaris.
Veure el projecte

Transport col·lectiu

La mobilitat compartida aporta avantatges per a treballadors i  empreses. El servei d’autobusos compartits, BusUp, permet definir rutes sota demanda. 
Veure el projecte

Bicicletes elèctriques

A Sant Quirze del Vallès, aquesta modalitat de transport sostenible permet la mobilitat dels treballadors i treballadores entre l’estació de FGC i les empreses.
Veure el projecte
Persona a l'exposició de Simbiosi IndustrialExpositor de Simbiosi Industrial
Persona presentant que és el projecte de Simbiosi Industrial.

L’exposició itinerant

Ens trobem en continu moviment per tal d’ajudar a les empreses del Vallès a entendre el concepte de Simbiosi Industrial i ajudar-los a aplicar les metodologies que els faran créixer i rendibilitzar els seus residus en el futur.
  • Facilitar a les empreses locals conceptes, metodologies i experiències de simbiosi industrial aplicables als Polígons d’Activitat Econòmica (PAE)
  • Característiques de l'exposició: un sol panell en format photocall, estructura desmuntable, mides: 3,75m x 2,50m
  • Recollida i trasllat de l’exposició a càrrec del personal tècnic dels tres ajuntaments.

Vols ser el següent en implantar la Simbiosi Industrial a la teva empresa?

No es tracta només de l’impacte econòmic a la teva empresa, també adquiriràs una millora en la reputació de marca i un millor ús de les matèries primes que extraiem.

Consulta'ns per rebre més informació

Descobreix si la teva empresa és la candidata perfecta per començar a estalviar.
Símbol d'interrogació

Gastes massa en la gestió dels teus residus?

Símbol d'interrogació

Pots utilitzar materials reciclats?

Símbol d'interrogació

Tens calor que no aprofites? Necessites fred? Utilitzes l’aigua de la pluja o regenerada?

Símbol d'interrogació

Tens maquinària aturada, camions mig plens o naus buides?

Escriu-nos!
Escriu-nos!
Us informem que, en compliment del Reglament Europeu de Protecció de dades (RGPD 2016/679) i de la Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, així com altra legislació vigent:- Autoritzeu Nodus Barberà a tractar les vostres dades personals, necessàries per a l’activitat de promoció econòmica i amb la finalitat de la promoció del projecte Simbiosi Industrial: Revaloritzem els recursos sobrants.- Autoritzeu Nodus Barberà a fer ús de les vostres dades per fer-vos arribar informació i comunicacions sobre els serveis, les activitats i els esdeveniments relacionats amb l’activitat de la promoció econòmica i el projecte Simbiosi Industrial: Revaloritzem els recursos sobrants. Les vostres dades podran ser comunicades a administracions públiques amb competències en aquestes matèries i a empreses i institucions de caràcter públic i privat amb la finalitat indicada, així com quan s’estableixi per imperatiu legal.- Les vostres dades es conservaran pel termini que estableixi la legislació en matèria d’arxiu documental.- Podeu accedir a les vostres dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació, adreçant-vos al correu electrònic nodus@nodusbarbera.cat de la societat ACTIVIDADES INTEGRADAS, S. A. – A59313239, amb domicili a C/ Mogoda, 1. Pol. Ind. Can Salvatella. 08210 Barberà del Vallès. Telèfon 937297272.