Ajudes a la PIME i l’empresa industrial. Inversions en eficiència energètica i energies renovables.

En les darreres setmanes s’han obert diverses convocatòries d’ajudes publiques adreçades a les Pimes i a les empreses del sector industrial. 

En aquesta ocasió volem destacar-ne dues que actualment tenen el termini de presentació de sol·licituds obert i representen una bona oportunitat per a totes aquelles empreses que de manera decidida treballen per millorar la gestió energètica de les seves organitzacions, incorporar les energies renovables i assolir dels objectius de descarbonització establerts a nivell europeu. 

1) Sobre les ajudes a l’eficiència energètica al sector industrial.

Si ets una PIME o gran empresa del sector industrial, i també si prestes serveis energètics amb projectes de millora (tecnologia i processos industrials) pots sol·licitar els ajuts per a l’eficiència energètica. Hi ha temps fins el 31 de desembre de 2020 o fins esgotar pressupost.

Per més informació clica aquí.

Regulat per les bases publicades al Real Decret 263/2019, de 12 d’abril aquests ajuts estan regulats per l’IDAE i a Catalunya l’Institut Català d’Energia.

2) Sobre les ajudes a la instal·lació de energia solar fotovoltaica. 

Dirigit a persones físiques o jurídiques, públiques o privades, a empreses de serveis energètics i comunitats energètiques. Per a la realització d’inversions en instal·lacions de generació d’energia elèctrica amb fonts d’energia renovable. Hi ha temps fins el 30 de novembre de 2020.

Per més informació clica aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *